Vi hjälper dig med säkerheten

Behovet av säkerhet blir allt större, för både företag och privatpersoner. Vi älskar smart teknik, och drivs av ambitionen att göra livet både säkrare och enklare för våra kunder. Därför har vi specialiserat oss på inbrottslarm, kameraövervakning, brandskydd och passagesystem för både arbetsplatser och bostäder. Vi ser till att alla krav uppfylls, men ger dig samtidigt en lösning som gör din vardag smidig och effektiv.

 

Till vår hjälp har vi flera noga utvalda leverantörer, som alla står ut när det kommer till expertis inom sitt område. Vi samarbetar också med ett ett stort antal lokala företag inom installation för att du snabbt ska kunna få det du behöver, där du behöver det. 

 

Begär en offert

Vi tar fram kompletta lösningsförslag för såväl små som stora projekt, inom inbrottslarm, kameraövervakning, brandskydd och passagesystem. Dessutom kan vi hjälpa dig med yttre perimeterskydd, som stängsel, staket och grindar. 

Vi är väl bekanta med försäkringsbolagens krav och olika certifieringar, och älskar ny teknik. Låt oss göra din vardag tryggare!

 

Besök oss i vårt Showroom

Vi tar emot företagskunder i vårt Showroom, gärna tillsammans med din installatör eller projektör. Här kan vi visa våra system med tillhörande funktioner i detalj. Självklart hjälper vi dig med både behovsanalys och projektering på plats, med ett dokumenterat lösningsförslag med funktionsgaranti.  

 

Ta kontakt med oss eller våra återförsäljare och be om rådgivning – vi arbetar tillsammans för att göra er vardag säkrare.