För ett säkrare och tryggare Sverige

Paradox Security AB grundades 1998 i Stockholm, med visionen att bidra till ett säkrare och tryggare Sverige. Att vi älskar smarta, tekniska lösningar är bara en bonus!

Vi väljer med omsorg

För oss är kvalitet och användarvänlighet starka ledord som vi prövar allt vi gör mot. Det är därför vi väljer våra leverantörer med omsorg, och aktivt testar och certifierar våra produkter. Men vi stannar inte där utan tar ansvar för hela processen, och tillhandahåller support och utbildningar på både system- och produktnivå. Vår personal är djupt dedikerad och kan assistera med allt ifrån en korrekt utförd behovsanalys eller en projektering på plats till ett dokumenterat lösningsförslag med funktionsgaranti.

 

Med Paradox som leverantör kan du luta dig tillbaka och lita på att du får en kvalitetstestad lösning som verkligen fungerar, och support när du behöver det. Vi gör ditt liv både säkrare och tryggare.

Kvalitetssäkring

Utvecklingen går snabbt och tekniken blir alltmer komplicerad för tekniker och installatörer, men allt enklare och mer innehållsrik för slutanvändare. Våra produkter utvecklas ständigt för att möta både dagens och morgondagens behov. Samtidigt ökar kraven från såväl branschen som slutkunderna och vi måste också förhålla oss till kvalitetskrav från till exempel myndigheter, försäkringsbolag och intresseorganisationer. Våra produkter är godkända enligt EN50131, SBSC och FG. Vi har godkända säkerhetsprodukter ända upp till nivåklass 3, vilket är högst i Sverige.

En del av Skandinaviska Områdesskydd

Sedan 2021 ägs Paradox Security av Skandinaviska Områdesskydd, ett av Sveriges större företag inom perimetersäkerhet.

Skandinaviska Områdesskydd  hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar, och har funnits sedan 2005. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner och organisationer, och vi tar ansvar för hela processen från bygglov till färdigt montage. I vår e-handel Stängselbutiken ser du hela sortimentet med priser, så att du lätt kan hitta det du behöver.

VI HJÄLPER DIG MED RÅDGIVNING, PROJEKTERING OCH INSTALLATION - FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG LÖSNING

Ring oss: + 46(0)8-556 465 50