Referenser

David Grünewald, regionchef Låsteam (Stockholm):

”Hos oss kan slutkund känna och klämma på utvalda leverantörers produkter och få en beskrivning om varför vi tycker att de är bättre än många andras. Paradox Security visar sina produkter i vår butik då de har alla de egenskaper som vi tycker passar vår målgrupp bäst. De har robusta, snyggt designade, SBSC godkända, larmklassade säkerhetsprodukter och en supportavdelning som är fantastisk.”

David Holmström, VD, LTP Säkerhetsteknik, en del av H2M koncernen

’’Vi ställer höga krav mot våra leverantörer då vi i vår tur säkerställer hög kvalitet genom hela arbetsprocessen mot våra kunder inom både offentlig och kommersiell fastighetsförvaltning. Inom Larm & Säkerhet har vi valt att samarbeta med Paradox då de har robusta, kostnadseffektiva och pålitliga säkerhetssystem. Vi har som krav att systemen ska vara godkända (SBSC-klassade). Och Paradox har bland annat en detektor som har larmklass 4 (NVX80), vilket de är ensamma om i Sverige. En annan del som är minst lika viktig som godkända produkter är det personliga mötet där allt från information till support ska fungera, det gör det verkligen med Paradox!’’

Hans Janson, delägare JB Alarmsystem (Farsta)

”Paradox har samarbetat med JB Alarm sedan starten 1998. JB är ett litet familjeföretag med över 40 år i branschen och Paradox har blivit som ett med oss, en i familjen. Vi vet att Paradox produkter är säkra, robusta och pålitliga samt att våra kunders säkerhetssystem går att bygga ut/komplettera år efter år. Det är viktigt för oss och våra kunder.”