Säkerhet i bostaden

Det är långt ifrån bara värdet i hemmet som avgör behovet av skydd. Tvärtom uppskattar fler och fler den kontroll och trygghet som ett bra hemlarm, kameraövervakning och passagesystem kan ge i vardagen.

Vi tar fram säkerhetslösningar utöver det vanliga för både privatpersoner och företag.

Vi är med dig hela vägen till en tryggare vardag

Vi på Paradox kan hjälpa dig med en helhetslösning, från staket och grindar till grindautomatik, passagesystem, inbrottslarm och brandlarm. Vi ger råd, projekterar och tar fram en lösning som passar dig, med tydlig produktinformation och priser. Därefter hjälper våra kunniga installatörer dig att få allt på plats, så att du får en tryggare vardag. 

 

Säkerhetslösningar för hemmet:

- Övervakningskameror vid entré som fungerar avskräckande och dokumenterar objudna gäster
- Husdjursimmunitet som gör det möjligt att ha fungerande detektion inomhus trots husdjur
- App som ger livevideo av övervakade områden
- Porttelefon som låter dig släppa in besökare vid grinden på ett lätt sätt
- Brandlarm som larmar din mobil och larmcentral vid rökutveckling
- Vattendetektor som larmar vid fuktindikation
- Direktkoppling mot larmcentral

Populära säkerhetsprodukter för bostaden

Styr larmet i mobilen

Med vår app Insite GOLD går det enkelt och snabbt att via din smartphone se statusen på din larmanläggning, kontrollera att systemet fungerar och styra det med bara några knapptryckningar. 


Insite GOLD ger dig fler möjligheter för kontroll över hemmet, som att till exempel tända eller släcka belysning, öppna portar och garagedörrar och styra värme- och ventilationsanläggningar. 

Cybersäkerhet

Ett moment som lätt glöms bort är cybersäkerheten. Eftersom säkerhetsteknik i de allra flesta fall är uppkopplat mot molnet/via internet så sker förändringar fort och helt nya hot växer fram. Se till att få en helhetslösning från start, krypterat och cybersäkert.