BTicino

BT-344682

5" Skärm svarsenhet

2-tråds eller WiFi ansluten svarsenhet till porttelefon.
Logga in för pris
Beställningsvara

Beskrivning

2-tråds eller WiFi ansluten svarsenhet till porttelefon.

Smidig 5" svarsenhet till porttelefon i vitt utförande. Skärmen är en LCD-färgskärm utrustad med touchknappar för styrning av samtal och öppna/låsa dörren. Du kan ansluta svarsenheten både med 2-tråd och WiFi. 

Enheten är utrustad med en sidosak för att justera färg, ljusstyrka och ljudvolym. Ytterligare 4st konfigurerbara touchknappar finns för tex styrning av extra dörrlåsaktivering eller trappljusstyrning. Tack vare WiFi-anslutningen kan du också koppla svarsenheten till Door Entry Appen som finns tillgänglig för Android och iOS. I appen kan du enkelt hantera huvudfunktionerna för enheten. 

Information

Artikelnummer: BT-344682
Märke: BTicino
Lagerstatus: Restnoterad

Liknande produkter

BTicino - porttelefoni med kvalitet, användarvänlighet och design

BTicino - porttelefoni med kvalitet, användarvänlighet och design

BTicino har lång erfarenhet av bland annat porttelefoni, och står för kvalitet, användarvänlighet och design utöver det vanliga.

BTicinos väl beprövade produkter passar både inomhus och utomhus och finns i två olika nivåer: ett för det professionella segmentet som stora system för till exempel hyreshus och ett segment för egna hem eller det lilla kontoret. Oavsett nivå så får du mottagare och svarsenheter som ökar tryggheten tack vare smarta funktioner, och som dessutom är enkla att installera.

Idag är italienska BTicino ett välkänt varumärke i fler än 60 länder och man har sedan slutet av 40-talet varit ledande i att producera komponenter och produkter inom teknik- och produktionsprocessautomationsledet.