En modern porttelefon som är en del av ett smart passersystem gör livet både enklare och säkrare. I de flesta fastigheter finns många dörrar som behöver vara låsta, till exempel till källare, tvättstuga eller miljörum. Här kan man med fördel använda nyckelbrickor eller andra digitala passersystem, m... Läs mer

Porttelefoner

En modern porttelefon som är en del av ett smart passersystem gör livet både enklare och säkrare. I de flesta fastigheter finns många dörrar som behöver vara låsta, till exempel till källare, tvättstuga eller miljörum. Här kan man med fördel använda nyckelbrickor eller andra digitala passersystem, men för porten behöver det finnas en lösning som också fungerar när det kommer gäster.

Porttelefonen ska fungera smidigt både för de som kommer på besök och de som bor i fastigheten. För besökaren ska det vara enkelt att hitta rätt person och använda porttelefonen, och det finns flera sätt att visa de boende. Man kan antingen ha en knapp per användare, eller bläddra bland flera namn. För den boende ska det gå snabbt att svara och släppa in en gäst, och då är bra ljud och gärna också bild viktigt. Så få knappar som möjligt är också att föredra för att minska risken för fel.

  • Lätta att installera med minimal åverkan på fastigheten
  • Inga fasta månadskostnader
  • Extra säkert med kamera till porttelefonen – se direkt vem som vill komma in