DAHUA

PFS4226-24ET-360

Switch PFS4226-24ET-360

24-portars PoE Switch.
Logga in för pris
Beställningsvara

Beskrivning

24-portars PoE Switch.

PFS4226-24ET-360 är en 100mbps 24-portars managed PoE Switch med 2 gigabit uplink anslutningar antingen via RJ-45 eller optisk port. PoE watchdog funktionen startar om nätverkskommunikationen på portar där den detekterar nätverksfel och via Intelligent PoE så håller Switchen så många portar som möjligt aktiva vid förändringar i strömförsörjningen.
Stödjer förlängd PoE anslutning upp till 250m med en hastighet på 10mbps.

Information

Artikelnummer: PFS4226-24ET-360
Märke: DAHUA
Lagerstatus: Restnoterad

Specifikation

Produktegenskaper:

Intelligent PoE

Red port supports 90W IEEE802.3bt

Web management with friendly interface and easy operation

250 m long distance PoE transmission

PoE watchdog

Plug and play

Dahua - ledande på videoövervakning

Dahua - ledande på videoövervakning

Dahua är en ledande leverantör av lösningar för videoövervakning, och världens näst största tillverkare av videoövervakningsutrustning. Dahua satsar på att erbjuda produkter med högsta kvalitet och den senaste tekniken för att deras kunder ska kunna driva sin verksamhet så framgångsrikt som möjligt.

Företaget har mer än 6 000 anställda F&U- ingenjörer och tekniker som arbetar med spjutspetsteknik både vad gäller kameralinser, bildsensorer, ”video-encoding” och överföring, inbäddade processorer, grafisk bearbetning, videoanalys, programvarans tillförlitlighet samt teknik för nätverkssäkerhet och andra produkter. Bland annat har Dahua en specialutvecklad lösning för installationer där användaren kräver extremt lång räckvidd mellan kamera och NVR, vilket innebär lägre kostnader eftersom det krävs färre kablar och switchar samt att installationen går snabbare. Man har utvecklat en kamerateknik som minskar dataförbrukningen vid bildöverföring med bibehållen kvalitet, vilket kan ge slutkunden en större anläggning med samma förbrukning som en mindre.