Paradox

100-154

Ridådetektor NV37M

Ridådetektor som skyddar fönster- och dörrpartier både inomhus och utomhus. Passar hotellbyggnader, restaurang- och shoppingfönster. Husdjursimmunitet upp till 50 cm eller extra räckvidd.
Logga in för pris
Beställningsvara

Beskrivning

Ridådetektor som skyddar fönster- och dörrpartier både inomhus och utomhus. Passar hotellbyggnader, restaurang- och shoppingfönster. Husdjursimmunitet upp till 50 cm eller extra räckvidd.

Ridådetektor som skyddar fönster- och dörrpartier både inomhus och utomhus. Placeras med fördel på hotellbyggnader, restaurang- och shoppingfönster. Husdjursimmunitet upp till 50 cm eller extra räckvidd. Detektorn skyddar en specifik yta genom ett detekteringsmönster med smala strålar (0,5m vid 5m) och dubbel optisk topologi där båda sensorerna måste känna av rörelse för att larm ska gå.

I husdjursimmunt läge ignoreras mindre djur som små fåglar och katter (upp till 50 cm). I skarpt läge (sharp mode) ger det er en förlängd räckvidd och förbättrad detektering men ignorerar inte djur. Det husdjursimmuna läget är baserat på dubbel optisk topologi där båda sensorerna måste känna av rörelse för att en larmsignal ska genereras.

Antimaskavkänning innebär att detektorn känner av när ett objekt placeras nära (upp till 30 cm) eller på linsen (till exempel transparant lack och produkter som aluminiumfolie och genomskinlig tejp). Även rörelser nära linsen och störningar från damm och andra partiklar detekteras av antimask. Det ger hög pålitlighet och exakthet.

Ridådetektorn har mycket bra räckvidd vid marknivå tack vare en integrerad krypzon. Den hindrar att inkräktare vid krypläge att nå det skyddade området. 

NV37-serien fungera i tuffa miljöer såsom kyla, vind och snö. 

Traditionell reläutgång. Ansluts till befintlig centralapparat.

Intygad av:

  • SBSC i larmklass 3, cert nr: 21-568,
  • SSF 1014, utgåva 5.
  • EN 50131, Grade 3
  • EN 50130-5, Class IV

Information

Artikelnummer: 100-154
Märke: Paradox
Produkttyp: Trådbundet
Lagerstatus: Restnoterad
Svenska Stöldskyddsföreningen
EN50131 Grade 3
EN50130-5 Class IV

Specifikation

Produktegenskaper:

Tekniska specifikationer

Sensortyp:
2 st. dual element

Räckvidd:
Husdjursimmunt läge: 7.5 m, 2 m bred

Normalt läge:
10 m, 2 m bred

Husdjursimmunitet:
50 cm

Antimask:
Aktiv IR detektering för blockeringar upp till 30 cm och sprejade vätskor. Aktiverad efter 60 sek.

Spänning:
9 – 16 VDC

Strömförbrukning:
Minimum: 10 mA

Normalt: 15 mA

Max: 19.2 mA

IP klass:
IP54

Driftstemperatur:
-40° – +70°C

Luftfuktighet:
95 % ingen kondensation

Dimensioner:
12.3 x 6.1 x 4.3 cm

Vikt:
100 g

Installationshöjd:
2 m

Kompatibilitet:
NV37M: EVO, SP och Magellan system

NV37MX: endast EVO system

Anslutning:
NV37M: traditionell reläanslutning

NV37MX: 4-tråds buss

Liknande produkter

Paradox Ltd – väldesignade säkerhetsprodukter i toppklass

Paradox Ltd – väldesignade säkerhetsprodukter i toppklass

Paradox Security Systems Ltd är ett kanadensiskt varumärke som erbjuder testade och godkända egenutvecklade säkerhetsprodukter i toppklass, alltid i framkant när det gäller design och ny teknik. Här hittar du unika säkerhetsprodukter designade för specifika ändamål, krypterade för högsta säkerhet. Den höga driftsäkerheten garanterar att larmen fungerar i alla situationer och produkterna används flitigt av både företag och privatpersoner med höga krav på säkerhet.

Paradox Security har SBSC godkända säkerhetsprodukter ända upp till larmklass 3 vilket är högst i Sverige. Genom Paradox unika mjukvaror och IP-teknologi kan användaren ta kontroll över sina säkerhetslösningar var som helst i världen. Lägg till nya användare och styr behörigheter via PC mjukvara, övervaka ditt system, styr belysning, värme eller portar via mobiltelefonens app. Paradox har produkter tillverkas i fabriker som regelbundet kontrolleras och håller en hög kvalitetsnivå och produkterna finns i fler än 100 länder över hela världen via lokala distributörer.

I Sverige finns Paradox produkter installerade i slott, gods, gårdar, hotell, kyrkor, tillverkningsföretag och industrier, SKB, ambassader, bilhallar, handelsområden, butiker och kommunala anläggningar som till exempel skolor, förskolor och idrottshallar samt nybyggnationer.