900

Arbetstid larmtekniker

Våra tekniker hjälper dig vid driftsättning, felsökning eller service.
Logga in för pris
I lager

Beskrivning

Våra tekniker hjälper dig vid driftsättning, felsökning eller service.

Hyr assistans från våra larmtekniker. Priset gäller per påbörjad timme.

Våra tekniker hjälper dig vid driftsättning, felsökning eller service.  Hjälp kan ske via telefon och fjärrverktyg eller via besök på installationsplatsen.

Vid besök på plats kan tekniker se över kabeldragning och programmering, men installation av material hanteras av installatören. Tillägg för restid sker vid platsbesök.