Manöverpanelen är den enhet i larmsystemet där användaren slår på och av sitt larmsystem, och här kan du också övervaka systemet. Förr var de flesta manöverpaneler utrustade med tryckknappar och möjligen en display, men idag har många manöverpaneler touchskärm och mycket användarvänliga gränssnitt s... Läs mer

Manöverpaneler

Manöverpanelen är den enhet i larmsystemet där användaren slår på och av sitt larmsystem, och här kan du också övervaka systemet. Förr var de flesta manöverpaneler utrustade med tryckknappar och möjligen en display, men idag har många manöverpaneler touchskärm och mycket användarvänliga gränssnitt som gör det enkelt att styra och hitta i systemet.

En bra manöverpanel ger dig realtidsövervakning av ditt larmsystem samtidigt som den loggar händelser. En del manöverpaneler kan dessutom hantera ritningar och bilder så att du på ett enkelt sätt kan se detektorer som aktiverats eller var systemet eventuellt tappat kontakt. De flesta placerar manöverpanelen nära ingången till fastigheten, men om man istället använder en tillhörande app för att styra larmet kan manöverpanelen placeras nästan var som helst.