Davantis

DF05

DFUSION, 5 kanaler

5 channels IP analytics server
Logga in för pris
Beställningsvara

Beskrivning

5 channels IP analytics server

DFUSION är en banbrytande, avancerad videoanalyslösning för intrångsdetektion av människor eller objekt. Den kombinerar unik avancerad maskininlärning och artificiell intelligens för att upprätthålla högsta nivå av tillförlitlighet, samtidigt som den drastiskt minskar de vanligaste orsakerna till falsklarm.

DFUSION använder högupplöst videoanalys och kontroll, med stöd av ytterligare PTZ-kameror. Den kan upptäcka inkräktare på långt avstånd, till och med om dessa är delvis dolda – endast 25 % synlighet krävs. Detekteringsanalysen inkluderar flera manipulationslarm och detekteringszoner, vilket gör att du kan skapa ett obegränsat antal beteendespecifika kvalificeringsvillkor runt larmgenerering. DFUSION ger också möjligheten att skicka larm till mobiltelefoner med hjälp av DAVANTIS APP för live på plats eller fjärrgranskning av operativ säkerhetspersonal.

DFUSION är kompatibel med alla centrala övervakningsplattformar, videohanteringssystem och fysiska säkerhetsinformationshanteringssystem. Det är en öppen plattform som är sömlöst kan integreras i den övergripande säkerhetslösningen.

Information

Artikelnummer: DF05
Märke: Davantis
Produktblad: DFUSION_EN.pdf
Lagerstatus: Restnoterad

Liknande produkter

DAVANTIS - adderar intelligent videoanalys till ditt befintliga system

DAVANTIS - adderar intelligent videoanalys till ditt befintliga system

DAVANTIS är en leverantör som arbetar med Intelligent VideoAnalys (IVA, eller deep learning) i servermiljö. Att skydda ett område genom att addera intelligent videoanalys till en kamera är ett pålitligt och kostnadseffektivt sätt att tillhandahålla både larm och verifieringstjänster genom en enda enhet. Genom DAVANTIS smarta teknik kan man lägga till en eller flera nya funktioner i befintliga kameror, oavsett varumärke.

DAVANTIS teknik innebär att man kan göra stora besparingar när det finns befintliga system som fortfarande fungerar bra men behöver uppdateras och få nya funktioner. Tekniken är kompatibel med de flesta aktörers kameraövervakningssystem och ger därmed möjlighet till att samla olika system (signaler och rapporter) till ett, överordnat system. 

DAVANTIS grundades 2005 i Barcelona, Spanien. Idag hittar du DAVANTIS tekniklösningar installerad på platser som till exempel logistikcentral, byggarbetsplatser, flygplatser, solcellsanläggningar, militära installationer, kritisk infrastruktur, fabriker, universitet, kraftverk och museer i fler än 40 länder.